Supporting each other

Community forums

Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Acces module: No HTTP Referer

Acces module: No HTTP Referer 1 year 3 weeks ago #5312

  • ronm
  • ronm's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 528
  • Thank you received: 128
Well something strange with both problems. The new page is definitely there in Xerte X so perhaps you do have server or proxy caching going on somewhere? Are you able to try via a different internet connection?

Re referrer I have just checked that with Xerte X in case a bug was introduced but it works fine for me. I haven't tested via Moodle 3.5 but I really doubt something has changed with Moodle 3.5 to stop that working. Although I guess it is possible.

Perhaps try again tomorrow after your bad evening is over :-)
Xerte developer & trainer
e-learning & m-learning consultant
mitchellmedia.co.uk
xerteacademy.com
learningapps.co.uk

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Acces module: No HTTP Referer 1 year 3 weeks ago #5313

  • JaapJan
  • JaapJan's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Expert Boarder
  • Expert Boarder
  • Posts: 114
  • Thank you received: 1
Hi Ron, I'll take a good glass of Portugese wine now. Or two. Imported myself this summer, so Cheers! I'll go on tomorrow.

Thanks!

JaapJan
Holy cow!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Acces module: No HTTP Referer 1 year 2 weeks ago #5318

  • Fay
  • Fay's Avatar
  • Offline
  • Expert Boarder
  • Expert Boarder
  • Posts: 158
  • Thank you received: 49
I've just had a report of this not working here too. A project that was working with the 'other' setting in Moodle last week that no longer works. We haven't made any changes to anything in Xerte recently but Moodle was updated on Monday to v3.4

Did you manage to get it working in the end?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Acces module: No HTTP Referer 1 year 2 weeks ago #5321

  • JaapJan
  • JaapJan's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Expert Boarder
  • Expert Boarder
  • Posts: 114
  • Thank you received: 1
Hello Fay

Sadly no. I stopped trying. If you did not changed a thing in Xerte, but upgraded Moodle.... Worth posting it in the Moodle site.

JaapJan
Holy cow!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Acces module: No HTTP Referer 1 year 2 weeks ago #5322

  • ronm
  • ronm's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 528
  • Thank you received: 128
I can test and confirm if this is a moodle issue or a xerte issue or neither but first can we clarify the following:

Exact Xerte version?
Exact Moodle version?

Fay has said Moodle 3.4 and JaapJan has said Moodle 3.5 I think but what Xerte versions?

I tested with Moodle 3.3x and Xerte 3.6 but will test with later versions. I could be wrong but I can't help doubting that this is something that has changed in Moodle to stop it working.

Also without clouding the issue if you are using Xerte X together with Tsugi then LTI is a much more reliable way to restricting access to LO's if that's the main objective.

HTH
Ron
Xerte developer & trainer
e-learning & m-learning consultant
mitchellmedia.co.uk
xerteacademy.com
learningapps.co.uk

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Acces module: No HTTP Referer 1 year 2 weeks ago #5324

  • Fay
  • Fay's Avatar
  • Offline
  • Expert Boarder
  • Expert Boarder
  • Posts: 158
  • Thank you received: 49
We have Xerte 3.6. I need to test it in Moodle here myself as I only have heard second hand that it's stopped working.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: alimcn
Time to create page: 0.432 seconds
Copyright © 2019 The Xerte Project.
Xerte logo Apereo logo OSI Logo

Search