Supporting each other

Community forums

Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Questions on getting Xerte Toolkits installed on your server and questions about authentication and user logins.
  • Page:
  • 1

TOPIC: Admin Password Setup Page error

Admin Password Setup Page error 2 weeks 2 days ago #6943

  • obpat001
  • obpat001's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 2
  • Thank you received: 0
Hi
I am creating a new install of XOT 3.9 on a free hosting website.
During the setup, everything has gone smoothly until i reach the page for Admin Password Setup Page.
I enter an admin username and password and submit it and I get the following:

Error 403 – Forbidden.
YOU ARE NOT ALLOWED TO SEE THIS PAGE
This is the 403 error page of the web hosting service provider _____________.com.
The 403 error page indicates that access to the requested web page is strictly forbidden.
This might happen due to one/few of the following reasons:
– the access to the requested web page was disabled by ____________.com;
– the requested web page was removed due to a Terms of Service violation;
– there is a broken link at the requested website or the URL was mistyped.


I have tried various combinations of usernames and then multiple types of passwords.
I can't get past it.

I have set the four folders to read/write 777.
I don't have access to php.ini so can make no changes to it.

Would you have any idea what could be causing this?
Thanks
Pat

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Admin Password Setup Page error 2 weeks 2 days ago #6944

  • tom
  • tom's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 996
  • Thank you received: 211
No, I dont have any idea what is happening. Is there any error in the php/apache error log?

I've never seen this before.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Admin Password Setup Page error 2 weeks 7 hours ago #6947

  • obpat001
  • obpat001's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 2
  • Thank you received: 0
Hi Tom
Thanks for your quick response.

I will admit that I didn't look for the error logs that you mentioned.
I just found another free hosting site.
Installed on this site and it worked perfectly.

It must have had something to do with the hosting site setup.

Thanks again
Pat

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.042 seconds
Copyright © 2020 The Xerte Project.
Xerte logo Apereo logo OSI Logo

Search