Supporting each other

Community forums

Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Report any technical problems you discover and discuss solutions.
  • Page:
  • 1

TOPIC: Equations not rendering in "feedback section"

Equations not rendering in "feedback section" 1 week 1 day ago #7163

  • efrct
  • efrct's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 3
  • Thank you received: 0
In a "stimulating question" page, when trying to include some equations in the "feedback" section they are not rendered.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Equations not rendering in "feedback section" 1 day 15 hours ago #7170

  • efrct
  • efrct's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 3
  • Thank you received: 0
I also noticed a similar problem with flashcards: equations do not seem to be rendered.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Equations not rendering in "feedback section" 1 day 13 hours ago #7171

  • jjs
  • jjs's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Moderator
  • Posts: 382
  • Thank you received: 65
Hi,

Apologies for not responding sooner. What version of Xerte are you using? This works in the latest version:




You can find your version by going to /version.txt in the root of your Xerte install, e.g

www.yourdomain.com/version.txt or
www.yourdomain.com/xerte/version.txt (if you have Xerte installed in a folder)

Regards,

John
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Equations not rendering in "feedback section" 1 day 35 minutes ago #7174

  • efrct
  • efrct's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 3
  • Thank you received: 0
Thanks for the reply. The version.txt file says "3.8 - installed from github"
I see that the latest release is 3.9. Is that the likely explanation then?

I'll try to ask if it can be upgraded on the domain I work on (nottingham.ac.uk); I don't suppose this forum is the place for that?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Equations not rendering in "feedback section" 21 hours 19 minutes ago #7175

  • jjs
  • jjs's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Moderator
  • Posts: 382
  • Thank you received: 65
Hi,

Ah, yes that is the issue - this bug was patched relatively recently.

Regards,

John

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Page:
  • 1
Moderators: jultenjjs
Time to create page: 0.070 seconds
Copyright © 2021 The Xerte Project.
Xerte logo Apereo logo OSI Logo

Search