Supporting each other

Community forums

Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Report any technical problems you discover and discuss solutions.
  • Page:
  • 1

TOPIC: Not able to export via local install?

Not able to export via local install? 1 year 4 months ago #5124

  • helenmd
  • helenmd's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
  • Posts: 70
  • Thank you received: 4
Good evening all,

I've been working on a learning object on our (v3.4)networked install, and exported it into my 3.5 local install (over xampp).

The reason for this is that I wanted to test my bootstrap project with the different themes. I managed this successfully, but when I wanted to export it from my local install, it will let me click on the export archive (I've also tried the deployment) button, but nothing is happening.

Is this a "feature" of a local install, or is there something wrong do you know?

Many thanks in advance, as ever.

Helen

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Not able to export via local install? 1 year 4 months ago #5125

  • tom
  • tom's Avatar
  • Online
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 863
  • Thank you received: 158
No, that is supposed to just work. Depending on the versoin of XAMPP you might need to enable some extension though.

Look in the apache log to the php error log, and see if there is an errro when you try to export.
The following user(s) said Thank You: helenmd

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Not able to export via local install? 6 months 4 weeks ago #5676

  • suzan
  • suzan's Avatar
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 3
  • Thank you received: 0
I am having the same problem (exporting a bootstrap project from a local install doesn't work).

This error appears in the apache error.log in XAMPP:

[Mon Mar 18 15:56:30.159648 2019] [php7:error] [pid 4736:tid 1972] [client ::1:65236] PHP Fatal error: Uncaught ArgumentCountError: Too few arguments to function basic_html5_page_create(), 3 passed in C:\\xampp\\htdocs\\xerte\\modules\\site\\export.php on line 119 and at least 4 expected in C:\\xampp\\htdocs\\xerte\\website_code\\php\\scorm\\scorm_library.php:223\nStack trace:\n#0 C:\\xampp\\htdocs\\xerte\\modules\\site\\export.php(119): basic_html5_page_create('site', 'site', 'Keylearning')\n#1 C:\\xampp\\htdocs\\xerte\\website_code\\php\\scorm\\export.php(75): require_once('C:\\\\xampp\\\\htdocs...')\n#2 {main}\n thrown in C:\\xampp\\htdocs\\xerte\\website_code\\php\\scorm\\scorm_library.php on line 223, referer: http://localhost/xerte/properties.php?template_id=2

Thank you for any advice on how to fix this.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Last edit: by suzan.
  • Page:
  • 1
Moderators: jultenjjs
Time to create page: 0.066 seconds
Copyright © 2019 The Xerte Project.
Xerte logo Apereo logo OSI Logo

Search