Supporting each other

Community forums

Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC:

installed on serve but no buttons dispayed 2 weeks 15 hours ago #8880

  • teacherjonny
  • teacherjonny's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Member
  • Junior Member
  • Posts: 30
  • Thank you received: 0
The buttons don't appear where they should and play fails to run the piece. Any suggestions?
Thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

installed on serve but no buttons dispayed 1 week 5 days ago #8881

  • tom
  • tom's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 1272
  • Thank you received: 303
Did you move the install? Change the URL? Enabled https where it previously wasn't enabled?

Do get any errors in the console of the browser (activate with F12 on Windows)?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

installed on serve but no buttons dispayed 1 week 4 days ago #8882

  • teacherjonny
  • teacherjonny's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Member
  • Junior Member
  • Posts: 30
  • Thank you received: 0
yes! thanks. Here are the console errors:
default.css:1


Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()
featherlight.gallery.min.css:1


Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()
jquery.gray.min.js:1


Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()
featherlight.min.css:1


Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()
featherlight.min.js:1


Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()
featherlight.gallery.min.js:1


Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()
highlight.pack.js:1


Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()
ui-icons_888888_256x240.png:1


Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()
fa-solid-900.woff2:1


Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()
xenith.js?version=3.12_(git_v3.12.25-2-g8259c8555):3427 Uncaught TypeError: Cannot read properties of undefined (reading 'prototype')
at x_setUpLightBox (xenith.js?version=3.12_(git_v3.12.25-2-g8259c8555):3427:18)
at x_pageLoaded (xenith.js?version=3.12_(git_v3.12.25-2-g8259c8555):3636:3)
at Object.init (eval at <anonymous> (jquery-1.9.1.min.js:3:4904), <anonymous>:392:4)
at eval (eval at <anonymous> (jquery-1.9.1.min.js:3:4904), <anonymous>:1335:10)
at eval (<anonymous>)
at jquery-1.9.1.min.js:3:4904
at Function.globalEval (jquery-1.9.1.min.js:3:4915)
at init.domManip (jquery-1.9.1.min.js:4:28826)
at init.append (jquery-1.9.1.min.js:4:26162)
at init.<anonymous> (jquery-1.9.1.min.js:4:27702)
fa-solid-900.woff:1


Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()
fa-solid-900.ttf:1


Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()
featherlight.gallery.min.css:1


Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()
featherlight.min.css:1


Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()
default.css:1


Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()

Please Log in or Create an account to join the conversation.

installed on serve but no buttons dispayed 1 week 4 days ago #8883

  • tom
  • tom's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 1272
  • Thank you received: 303
Yes, it seems that the path or urls have changed since installation. In the error message I would have expected the path where the browser has tried to find the file. If it starts with http(s) check site_url in the sitedetails table of the database. If not, check root_path in the same table

Normally you should be able to change those in the management page but I am afraid that page won't work either.

You could also try to remove the database.php file and redo the installation (make sure to make backup first).
The following user(s) said Thank You: teacherjonny

Please Log in or Create an account to join the conversation.

installed on serve but no buttons dispayed 1 week 3 days ago #8884

  • teacherjonny
  • teacherjonny's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Member
  • Junior Member
  • Posts: 30
  • Thank you received: 0
Thank you. I have the user files backed up. If I reinstall, what other files must I back up? Should I create a new database?
Thanks again,

Please Log in or Create an account to join the conversation.

installed on serve but no buttons dispayed 1 week 2 days ago #8885

  • tom
  • tom's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 1272
  • Thank you received: 303
You should also backup the database, but I would just try to give it the same name during setup. It should pick it up and continue as before

Tom
The following user(s) said Thank You: teacherjonny

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: alimcnronm
Time to create page: 0.053 seconds
Copyright © 2024 The Xerte Project.
Xerte logo Apereo logo OSI Logo

Search