Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Questions on getting Xerte Toolkits installed on your server and questions about authentication and user logins.
  • Page:
  • 1

TOPIC: Post install issues

Post install issues 7 months 2 weeks ago #5584

  • andypark1969
  • andypark1969's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 3
  • Thank you received: 0
Hi,

I've installed a Xerte server and followed the steps on setup.php. All looked good until I completed the setup process, removed the setup folder (as recommended by setup.php). Now I can't use management.php, when I use the xerte admin login and password I setup during setup I get a message indicating 'the feature is for administrators only' and none of the buttons on management.php does anything.

Anyone have any idea what's happened here?

Regards,

Andy

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Post install issues 7 months 4 days ago #5610

  • andypark1969
  • andypark1969's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 3
  • Thank you received: 0
This has now been resolved, it was a bug in the config.php, thanks to Tom and Ron who helped us get this fixed.

Andy

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Post install issues 3 months 1 week ago #5712

  • matthew_drury
  • matthew_drury's Avatar
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 5
  • Thank you received: 0
Hi Andrew,

After a recent upgrade, UCA are experiencing this same issue. Could you please share the details of the bug you found and the solution you applied.
Thanks in advance.

Kind regards,

Matthew

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.088 seconds
Copyright © 2019 The Xerte Project.
Xerte logo Apereo logo OSI Logo

Search